Er golf noget for mig?

Måske har du allerede besluttet dig - så er det bare at udfylde blanketten og maile den til Jan. Så sørger han for at du bliver indmeldt i golfklubben. Se info og priser længere nede.

Er du i tvivl? Så læs videre:

"Det er dyrt - snobbet - åndsvagt tøj"

ja, der er mange meget forkerte fordomme om Golf. I Mensalgård Golfklub har du alle tiders mulighed for at starte i dit eget tempo. Og finder du ud af at du vil være medlem finder du et af Danmarks billigste medlemskaber hos os. Din tøjsmag blander vi os ikke i - men man skal dog klæde sig "tækkeligt" - nogle er jo nemmere at distrahere end andre. Medlemmerne hos os er ganske almindelige mennesker fra alle mulige samfundslag, så du kan altid finde nogen du er på bølgelængde med - og nye medlemmer siger vi er gode til at tage imod - du er altid velkommen hos os, det gode kammeratskab og hyggen er i højsædet.

Hvordan hvis jeg bare vil prøve:

Klik ind på Pay & Play banen - her finder du priser på greenfee (det du skal betale for at spille en dag) og på leje af udstyr - du behøver altså ikke bruge en formue før du ved om det er noget for dig.

OK - jeg er blevet ramt - koster det en formue?

Ikke hos os! Faktisk har vi et af Danmarks billigste medlemskaber - vi har ikke noget sekretariat eller ansatte i klubben - alt foregår ved frivilligt arbejde. Dermed kan vi holde kontingentet nede.

Medlemskategorier og priser

Fuldtidsmedlem 2.495,- kr. Med ret til 1 gæst per gang til 1/2 greenfee

Langdistancemedlem 1.295 kr. (uden F og medlem af anden klub mindst 30 km fra vores)

Hverdagsmedlem (med F på kortet) 1.095 kr. (giver 75 i weekend)

Greenfeemedlemskab (med F på kortet) 795 kr. med nedsat greenfee (50 på hverdag og 100 kr. i weekend).

Juniorer 500 kr.

Passive 4oo kr.

Greenfee priser

9-huls banen

Højsæson er uge 26 til 31

Højsæson

Hverdage kr. 150

Højsæson lørdag-søndage og helligdage kr. 200

Udenfor højsæson

Hverdage kr. 125

lørdag-søndage og helligdage kr. 175

Børn under 16 år er halv pris

Par 3 banen

Hele sæsonen

Hverdage 50 kr.

Weekend og Helligdag 75 kr.

Børn

Hverdage 25 kr.

Weekend og Helligdage 40 kr.

Klik på menu "Indmeldelsesblanket" for indmeldelse.

Medlemskabet - hvad dækker det så?

Medlemskab kan opsiges til udgangen af et kalenderår. Indskud tilbagebetales ikke.

Efter indmeldelse skal du gennemgå både en teoretisk og praktisk prøve, før DGU-kort udleveres. Vi sætter som minimum at du har haft 3 lektioner hos en træner.

Der gøres opmærksom på at der stadig vil komme Pay & Play spillere på banen. Klubbens medlemmer har ikke særrettigheder, men spiller på lige vilkår med Pay & Play spillerne.

Spillere med godkendt DGU greenfree card (Langbanekort) kan uden videre få DGU kort ved indmeldelse - der er dog leveringstid fra DGU.

Velkommen - vi glæder os til at se dig!

I HØJBY

danbolig